Tijdens het bouwen van jouw website houden we rekeing met een optimale mix tussen UX design en technisch goede code.

Je wilt een geoptimaliseerde website laten maken. Je zoekt een ervaren webbureau dat voor jou een gebruiksvriendelijke, maar bovenal resultaatgerichte website ontwikkelt zodat je meer conversies uit je nieuwe website haalt. Zonder technische expertise zelf eenvoudig jouw online visitekaartje in beheer door het fijne WordPress CMS. Ons track record geeft aan dat de WordPress websites van Redeal het verschil maken, daar zijn we trots op!

40 image

Technische realisatie & ontwikkeling

Ben je op zoek naar een nieuwe website voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging? Bij Redeal ben je aan het juiste adres voor een website die zowel mooi als functioneel is, met technisch goede code. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk vindbaar, waardoor je bezoekers op de juiste manier tot actie kunt aanzetten. We zorgen ervoor dat de pagina’s passen bij jouw huisstijl en het gewenste resultaat opleveren door middel van wireframing en design. Onze websites worden gebouwd in het WordPress CMS, waardoor je zelf eenvoudig de website kunt beheren zonder technische expertise. Dit betekent dat je gemakkelijk teksten, afbeeldingen, PDF’s, links en video’s kunt toevoegen of wijzigen. Handig toch?

 

  • Maatwerk
  • WordPress CMS
  • Website in eigen beheer
40 image

Alles voor een perfecte website

Bij Redeal hebben we alles in huis om jouw website tot een succes te maken. Van strategie tot wireframe, van wireframe tot webdesign en van webdesign tot technische realisatie op maat. We streven naar perfectie in elk detail! Onze online marketeers zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines, zodat je de juiste doelgroep bereikt.

Bij ons staat “meten is weten” hoog in het vaandel. Door middel van duidelijke navigatiepaden zorgen we ervoor dat jouw bezoekers snel de informatie vinden die ze zoeken. Vertel ons welke doelgroep je wilt aanspreken en wat je jouw bezoekers wilt vertellen, en wij zorgen ervoor dat je website goed converteert.

Met effectieve content bereik je wat je wilt. Daarom leveren we de website op met Google Analytics, het statistiekenprogramma van Google. Hoeveel bezoekers heeft jouw online visitekaartje per maand? Nog belangrijker; hoe goed converteert je website? Op basis van de resultaten kun je de juiste keuzes maken en acties ondernemen om jouw online resultaten nóg verder te optimaliseren.

Bij een goede website hoort kwalitatieve webhosting en serverbeheer. En bereikbare support & onderhoud. Ook dat heeft Redeal te bieden!

40 image

Mobile & desktop experience

Bij Redeal zorgen we ervoor dat jouw website een unieke en consistente gebruikerservaring biedt op alle apparaten, zowel desktop als mobiel! Dit betekent dat we verschillende indelingen en weergaven van jouw website ontwerpen voor pc, laptop, tablet en mobiele telefoon. Elk apparaat heeft zijn eigen doelgroep en kan daarom een andere indeling nodig hebben.

Wij ontwikkelen zowel responsive als adaptive websites. Sterker nog, wij hanteren een “mobile first” aanpak! Daarom adviseren we om jouw website volledig adaptive te laten ontwerpen en bouwen, om helemaal klaar te zijn voor de digitale toekomst. Zo weet je zeker dat jouw website altijd goed presteert, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken.

40 image

Website laten maken

Bij Redeal zorgen we ervoor dat jouw website of webapplicatie optimaal wordt benut en er op elk apparaat leesbaar en mooi uitziet. Al jarenlang ontwikkelen we de mooiste webervaringen voor onze klanten en zijn we trots op de vele tevreden langetermijnrelaties en referenties die we hebben opgebouwd.

Naast het ontwikkelen van websites bieden we ook de mogelijkheid om met WordPress een webshop te bouwen. Een WordPress webshop is eenvoudig te integreren in jouw bestaande WordPress website, wat het beheer en onderhoud nog makkelijker maakt.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, dus aarzel niet om een afspraak met ons te plannen!