Wij ontwikkelen jouw custom webshop in het betrouwebare e-cormmerce systeem WordPress Woocommerce. Of het nou voor de consumenten of bedrijven is.

Indien je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte webshop die is geoptimaliseerd voor succes, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren webbureau streeft ernaar om webshops te ontwikkelen die jouw conversieratio verhogen en resultaten opleveren. Bij Redeal zijn we trots op ons bewezen track record van succesvolle WordPress webshops die het verschil maken.

40 image

Als specialist in e-commerce begrijpen we dat het succes van een online winkel begint met de customer journey en eindigt met een optimale user experience, ondersteund door een betrouwbaar technisch fundament. Bij Redeal hebben we de expertise in huis om e-commerce websites te ontwikkelen die voldoen aan deze vereisten en die volledig zijn gebouwd op het betrouwbare WordPress Woocommerce-systeem. Dit platform stelt ons in staat om aan alle (groei)ambities van onze klanten te voldoen en biedt krachtige webshop functionaliteiten, terwijl het beheer gemakkelijk en toegankelijk blijft. Onze aanpak omvat ook strategiemapping en wireframes om ervoor te zorgen dat we de meest effectieve oplossing bieden voor jouw online winkel.

  • Alles onder èèn dak
  • Gebruikvriendelijke
  • WordPress experts
40 image

Converterende webshops!

Bij Redeal begrijpen we dat de realisatie van een succesvolle webshop begint met het inventariseren van de wensen en behoeften van jouw organisatie. Daarom beginnen we met een grondige strategy mapping (sprint 0), gevolgd door wireframing (sprint 1), designen (sprint 2) en technische realisatie (sprint 3). Onze aanpak is gericht op het creëren van een schaalbare webshop met geavanceerde functies en productondersteuning, omdat we begrijpen dat hoe hoger de omzet, hoe belangrijker deze elementen worden.

Ons team is gespecialiseerd in WordPress e-commerce en kan duizenden beschikbare extensies gebruiken om aan specifieke wensen te voldoen, of zelfs op maat gemaakte extensies bouwen. Of jouw webshop gericht is op de zakelijke markt of de consumentenmarkt, wij zorgen ervoor dat jouw online winkel producten verkoopt en zich blijft ontwikkelen. Bij Redeal staat conversie en optimalisatie centraal gedurende het gehele proces, inclusief na livegang, waarbij we klaar staan om door te ontwikkelen, te meten en te optimaliseren voor het beste resultaat.

Waarom kies je voor Redeal en WooCommerce?

Bij Redeal hebben we niet alleen jarenlange ervaring met WordPress e-commerce, maar ook een uitgebreide gereedschapskist met standaardmodules die we kunnen inzetten voor nieuwe projecten. Deze modules hebben we ontwikkeld op basis van onze ervaringen en successen in voorgaande projecten, waardoor we ieder project een vliegende start kunnen geven.

Maar dat is nog niet alles. Bij Redeal beschikken we ook over ervaren WooCommerce experts, online marketeers met uitgebreide e-commerce kennis, en technische specialisten die werken met veilige en robuuste technologie. Door deze combinatie van kennis, ervaring en techniek zijn wij de logische keuze voor ieder WordPress WooCommerce project.

En als kers op de taart bieden we bij Redeal ook kwalitatieve webhosting, serverbeheer en bereikbare support en onderhoud, zodat jouw webshop altijd veilig en up-to-date blijft. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten over wat wij kunnen betekenen voor jouw WordPress e-commerce project.

40 image

Webshop laten maken

Versterk de online aanwezigheid van jouw bedrijf en vergroot je conversies met een op maat gemaakte WordPress webshop van Redeal. Ons team van experts biedt een e-commerce infrastructuur die aansluit op jouw specifieke behoeften en zorgt voor een naadloze en betrouwbare aankoopervaring voor jouw klanten. Bij Redeal werken we volgens een gestructureerd proces, waarbij we ons richten op de online marketing van jouw producten en diensten vanaf het allereerste begin. Dit omvat zoekmachine-optimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA), social media marketing en meer.

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en daarom werken we nauw met je samen om jouw specifieke wensen en doelen te begrijpen. Onze aanpak omvat strategisch denken, creatieve concepten en technische uitvoering om een krachtige en aantrekkelijke webshop te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien met een op maat gemaakte WordPress webshop van Redeal.