Bij Redeal, werken creatieve, prestatiegerichte specialisten aan jouw social media campagnes. Wij combineren reclames op Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin….

Bij Redeal helpen onze social media marketing specialisten je graag om jouw online aanwezigheid te vergroten. Samen kunnen we de laatste trends en ontwikkelingen op social media bespreken en bepalen welk platform het meest geschikt is om jouw doelgroep aan te spreken. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

40 image

De zekerheid van een goede social campagne.

Bij Redeal zijn onze creatieve en prestatiegerichte specialisten bezig met jouw social media campagnes. Als jij een doel voor ogen hebt, bepalen we samen hoe we daar kunnen komen. We combineren social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube om het beste resultaat te behalen. Ben jij klaar om ons volgende succesverhaal te worden? Redeal is de partner die jou hierbij kan helpen.

40 image

Dit kan je verwachten

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met jou de social media campagnes optimaal kunnen inrichten om zo het beste resultaat te behalen. Slimme campagnes vormen de basis voor online succes en daarom vinden wij het belangrijk dat je betrokken bent bij het proces. Onze specialisten op het gebied van social ads op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube zullen regelmatig met je sparren om te zorgen voor de beste resultaten. Een succesvolle online campagne begint met een goed plan en wordt voortdurend bijgesteld, omdat mensen en de wereld om ons heen voortdurend veranderen. Dankzij A/B testing kunnen we snel kansen in jouw marketing ontdekken en weten we wat werkt. We gaan net zo lang door totdat we ons doel hebben bereikt.

Bij een gedegen social media marketing traject hoort ook een website, webshop of webapplicatie die perfect aansluit bij jouw waardepropositie. Ook daarvoor kun je bij Redeal terecht!

Wat is jullie social media strategie?

Redeal beheert maandelijks jouw social media campagne en helpt je bij het vergroten van jouw social media bereik. Wij ondersteunen jou op de volgende kanalen:

  • Facebook: Met meer dan tien miljoen gebruikers is Facebook het grootste social media kanaal in Nederland. Hierdoor is het een onmisbaar onderdeel van jouw social media marketing strategie.
  • Instagram: Instagram is een snelgroeiend social media kanaal met ruim 4 miljoen gebruikers in Nederland. Het wordt voornamelijk gebruikt door jongeren en bedrijven om naamsbekendheid te creëren.
  • Twitter: LinkedIn heeft bijna 4,5 miljoen gebruikers in Nederland en is een belangrijk social media kanaal, vooral gericht op de zakelijke markt.
  • YouTube: Met meer dan acht miljoen gebruikers is YouTube het op één na meest gebruikte social media kanaal in Nederland. Bedrijven gebruiken YouTube om video’s te plaatsen en naamsbekendheid te creëren. Als bedrijf kan je YouTube inzetten om video’s te maken en deze te koppelen aan jouw website.

Bij Redeal werken enkel social media specialisten. Hierdoor kunnen wij jou uitstekend helpen bij het verantwoord (online) groeien en het maximaliseren van het resultaat uit jouw social media budget. We bespreken graag jouw wensen in een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!